Imagini din penthouse-ul de 100 milioane de dolari al lui D. Trump

Data actualizării: Data publicării:
trump tower

Pentru prima dată în istoria Statelor Unite, un magnat imobiliar ajunge la Casa Albă. Donald Trump va fi, cu siguranţă, un preşedinte atipic. Are 70 de ani, cinci copii din trei căsătorii şi o avere de peste 4 miliarde de dolari. Ca să poată prelua mandatul de preşedinte, pe 20 ianuarie, va trebui să renunţe la afaceri. Tot pentru prima dată, America va avea Primă Doamnă un fost fotomodel: Melania Trump.

Bogat şi faimos, aşa cum singur se descrie, Donald Trump este fiul unui constructor din New York, devenit agent imobiliar. Înainte să intre în politică, magnatul a fost şi producătorul şi gazda propriului show de televiziune - Ucenicul- care l-a făcut cunoscut în lumea întreagă şi a patronat concursuri de frumuseţe.

Donald Trump: Sunt foarte bogat! Vă arăt imediat. Cred că sunt o persoană simpatică. Cei care mă cunosc mă plac”.

Miliardarul devenit preşedinte locuieşte într-un apartament luxos din Trump Tower, în Manhattan, împreună cu actuala sa soţie, Melania Trump şi cu fiul lor, Baron. Un penthouse de o sută de milioane de dolari, inspirat din Palatul Versailles.

„Locuiţi la etaj?

Da.

Într-un penthouse?

Da.

Credeţi că la Casa Albă va fi la fel de frumos cum este la dumneavoastră în penthouse?

Casa Albă este foarte specială. La fel este şi Trump Tower. Dar Casa Albă este un loc special şi reprezintă ceva ce poate fi extraordinar. Şi veţi vedea despre ce vorbesc!”

Donald Trump are la activ trei căsătorii, două divorţuri şi cinci copii. Nu este îngrijorat că trebuie să renunţe la afaceri pentru că trei dintre copii sunt în funcţii cheie în companiile sale. Toţi sunt mândri de tatăl lor şi de felul cum au fost educaţi.

Donald Trump Jr., fiul lui Donald Trump: „Nu putem spune că nu am fost răsfăţaţi, ar fi ridicol. Dar am fost răsfăţaţi prin educaţie, cu experienţe frumoase. Nu am fost genul de copii care să meargă la colegiu cu un Ferrari. Mereu a trebuit să dovedim că merităm tot ceea ce am primit.”

Pe de altă parte, Donald Trump aduce la Casa Albă o Prima Doamnă diferită de toate cele de dinaintea ei. Melania Trump este un fost fotomodel cu origini slovene, cu care magnatul s-a căsătorit în 2005 şi care a obţinut cetăţenia americană abia în 2006.

Stane Jerko, fotograf profesionist: „Organizam un spectacol de modă şi am văzut-o lângă un gard, în afara sălii de spectacole. Mi-a atras imediat atenţia, fiindcă era foarte înaltă şi subţire, avea dimensiunile perfecte”.

Discretă şi elegantă, Melania Trump a lucrat ca fotomodel de la 16 ani. Vorbeşte şase limbi şi promite că se va implica într-o campanie împotriva umilirii tinerilor în şcoli. Tot fost fotomodel este şi Ivanka, fiica din prima căsătorie a lui Donald Trump, în prezent om de afaceri şi unul din oamenii de bază din campania sa electorală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri