Interviu cu „trolii” plătiți de Rusia. De ce-l preferă pe Trump

Data publicării:
trol rusia

Donald Trump pare mai de treabă pentru că nu spune despre Rusia lucrurile pe care le afirmă Hillary Clinton – aceasta este explicația pe care o dă unul din „trolii” ruși – tineri angajați de autoritățile de la Moscova să sprijine pe rețelele de socializare campania candidatului republican, potrivit Huffington Post.

trol rusia

Serviciile de informații au petrecut luni întregi investigând informația că Rusia a angajat o armată de „troli” online care să-i influențeze pe americanii de rând. În România, li s-ar spune „postaci”.

Realizatoarea TV Samantha Bee a mers la Moscova pentru a intervieva doi „troli” pentru show-ul ei, “Full Frontal”.

Cei doi, un bărbat și o femeie, au purtat cagule în timpul interviului, pentru a-și ascunde fața. Ei spun că sunt plătiți de Moscova pentru a-i face campanie online lui Donald Trump. Au povestit cum se dau drept americani și comentează pe Facebook, Twitter, The Washington Post și site-urile altor publicații.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Am fost angajată pentru a-i face pe oamenii de rând să se răzgândească în privința votului și în privința Rusiei”, spune femeia. Când comentează pe rețelele de socializare, spune că este o casnică din Nebraska.

Ea mai spune opiniile ei în privința alegerilor din SUA sunt sincere și că-l preferă pe Donald Trump pentru că nu spune despre Rusia lucrurile pe care le afirmă Hillary Clinton.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri