CORESPONDENŢĂ DIN SUA | Hillary Clinton are 4 puncte avans în ultimul sondaj

Data actualizării: Data publicării:
colaj hillary clinton donald trump

Sondajul săptămânal comandat de NBC și Wall Street Journal, ultimul înainte de scrutinul de marți, 8 noiembrie, arată un avans de 4 puncte al candidatului democrat în faţa candidatului republican. Informaţiile vin de la Alexandra Albu, trimisul special Digi24 în Statele Unite.

Hillary Clinton are 44%, față de 40%, scorul cu care este creditat Donald Trump. Libertarianul Gary Johnson a obținut 6 procente, iar candidatul verzilor, Jill Stein, alte 2 procente.

Sondajul arată şi că Hillary Clinton ar avea 51% dintre opţiunile celor aproape 40 de milioane de americani care au votat înainte de 8 noiembrie, faţă de 38% Donald Trump.

Cei doi candidaţi pentru postul de preşedinte al Statelor Unite au programate mitinguri electorale până în ultimul moment, înaintea deschiderii secţiilor de votare. Hillary Clinton mai are programate încă 6 întâlniri cu susţinătorii, inclusiv cea de la de la Philadelphia unde îi va avea alături pe Michelle şi Barack Obama. Donald Trump, care mizează pe carisma personală şi pe propria familie, urmează să apară în 10 mitinguri electorale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri