"Am mers prea departe". Kathy Griffin își cere iertare după o poză în care apare cu capul însângerat al lui Trump în mână

Data publicării:
Joan Rivers Memorial Service
Foto: Guliver/Getty Images

Actrița americană de stand-up comedy Kathy Griffin și-a cerut scuze după ce fost protagonista unei ședințe foto controversate, în care apare ținând în mână ceea ce seamănă cu capul tăiat și însângerat al lui Donald Trump, relatează BBC News.

Joan Rivers Memorial Service
Foto: Guliver/Getty Images

Într-un clip postat pe Twitter, Griffin și-a implorat fanii să o ierte și a recunoscut că "a depășit limita". Actrița a anunțat și că imaginea va fi ștearsă de pe internet.

Ședința foto controversată a fost realizată de fotograful Tyler Shields, renumit pentru pozele scandaloase pe care le face. Imediat după apariția fotografiilor pe internet, Griffin a fost ținta criticilor, inclusiv din partea fiului lui Trump, Donald Trump Jr.

"Dezgustător, dar nesurprinzător", a comentat acesta imaginea.

Și Chelsea Clinton, fiica lui Hillary, a condamnat fotografia respectivă, afirmând că "nu este amuzant să faci glume despre uciderea unui președinte".

"Abia acum văd reacțiile la această imagine. Sunt om de comedie, dar am depășit limita. Am mers mult prea departe. Imaginea este tulburătoare și înțeleg cum i-a afectat pe oameni. Nu a fost amuzant, înțeleg. Vă implor să mă iertați", a spus Kathy Griffin.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri