Anchetă la clinica unde o femeie aflată în comă de 14 ani a născut. Ce se va întâmpla cu bebelușul

Data publicării:
hol de spital cam bantuit - captura

Autoritățile din Arizona vor preleva mostre ADN de la toți bărbații care lucrează în sanatoriul Hacienda HeathCare din Phoenix, acolo unde o femeie aflată în comă de mai bine de 14 ani a născut, la câteva zile după Crăciun, relatează CNN.

Femeia, membră a tribului apaș San Carlos, se află internată în stare vegetativă, după ce aproape a murit înecată, în urmă cu 14 ani. Vestea că femeia a adus pe lume un băiețel i-a revoltat pe membrii comunității, care vor acum să afle cine este tatăl copilului și cel care a agresat sexual o persoană aflată într-o stare atât de vulnerabilă.

„Când ai pe cineva drag internat într-o clinică de îngrijiri paliative, când sunt atât de vulnerabili și dependenți de alții, îți pui toată încrederea în îngrijitori”, a declarat președintele tribului, Terry Rambler.

Detectivii care anchetează cazul au obținut un mandat judecătoresc pentru a efectua percheziții la sanatoriul din Phoenix și a preleva mostre ADN de la toți bărbații care lucrează acolo.

„Familia este, în mod evident, scandalizată, traumatizată și șocată de abuzul și neglijența la care a fost supusă fiica lor. Familia m-a rugat să transmis public că băiețelul născut pe 29 decembrie va avea un cămin plin de iubire și că ei vor avea grijă să nu îi lipsească nimic”, a transmis avocatul familiei femeii.

Directorul companiei care deține sanatoriul a demisionat, luni, iar oficialii spitalului au declarat că incidentul este unui „extrem de șocant” și că vor colabora cu autoritățile care se ocupă de acest caz.

Pe 29 decembrie 2018, femeia aflată în comă a fost ajutată de o asistentă să nască. Niciunul dintre asistenți nu a observat că femeia este însărcinată și, deocamdată, nu se știe cine este cel care a violat-o pe femeie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri