Apropiat al lui Trump, concediat pentru răspândirea unei știri false

Data actualizării: Data publicării:
flynn

Președintele ales al SUA, Donald Trump, l-a concediat din echipa de tranziție pe fiul lui Michael T. Flynn, desemnat consilier pentru securitate națională. Motivul: răspândirea unei știri false despre Hillary Clinton, fapt ce a provocat un incident armat într-o pizzerie din Washington, potrivit New York Times.

flynn
Michael G. Flynn

Situația degenerat duminică, după ce un bărbat înarmat a intrat într-un restaurant aglomerat din Washington, spune el, pentru a verifica personal o informaţie conform căreia localul respectiv ar fi sediul unei reţele de pedofili din care ar face parte mai mulți membri ai staff-ului de campanie al democratei Hillary Clinton.

Atacatorul a fost arestat, iar asupra sa au fost găsite trei arme de foc. Incidentul s-a încheiat, din fericire, fără victime.

Știrea falsă a circulat în campania electorală printre susținătorii lui Trump și a fost distribuită printre suporterii lui Donald Trump.

La câteva ore după incidentul armat, fiul lui Michael T. Flynn, a scris pe Twitter că până când întreg scandalul – „Pizzagate” - se va dovedi fals, informația privind presupusul sediul al rețelei de pedofilie rămâne știre.

Michael G. Flynn, fiul consilierului desemnat, a făcut parte din echipa de tranziție a lui Donald Trump și a fost concediat, a anunțat Jason Miller, un purtător de cuvânt al staff-ului președintelui ales.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri