Arnold Schwarzenegger nu candidează pentru Senat

Data publicării:
Terminator Genisys Fan Footage Event
Foto: Guliver / GettyImages

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, a anunţat, duminică, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, că nu intenţionează să candideze pentru Senatul american, dar se va concentra pe „retrasarea graniţelor districtelor electorale”.

Terminator Genisys Fan Footage Event
Foto: Guliver / GettyImages

Schwarzenegger spune că se simte „flatat” de zvonurile potrivit cărora ar candida pentru Senat în 2018. „Misiunea mea este să aduc o judecată sănătoasă la Washington prin reforma de retrasare a graniţelor districtelor electorale pe care am făcut-o în California”, a spus el, potrivit News.ro.

Acest sistem (gerrymandering, n.r.) a distrus complet sistemul nostru politic şi cred că cea mai bună modalitate de a repara asta este din exterior, prin pornirea unei campanii pentru comisii independente de retrasare a graniţelor districtelor electorale”, mai spune el.

În urmă cu câteva zile, publicaţia Politico afirma că posibilitatea înscrierii fostului guvernator de California în cursa pentru un mandat în Senatul american a devenit un subiect tot mai intens dezbătut în Washington. În plus, era afirmat că Schwarzenegger, care a candidat şi a câştigat funcţia de guvernator al Californiei ca reprezentant al Partidului Republican, intenţionează să candideze în calitate de independent pentru Senat, întrucât opiniile sale politice diferă foarte mult de cele ale actualului preşedinte american, republicanul Donald Trump.

Recent, Arnold Schwarzenegger şi Donald Trump au avut o dispută pe Twitter în legătură cu audienţa emisiunii de tip reality-show „The Celebrity Apprentice”, al cărei cel mai recent sezon l-a avut pe starul de cinema în juriu.

Audienţa show-ului - prezentat în trecut de Donald Trump - a fost scăzută, determinându-l pe Arnold Schwarzenegger să părăsească această producţie TV, despre care a spus că „are în spate un anumit bagaj”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri