Atac armat în Chicago, într-un spital, după o ceartă conjugală: patru morți

Data publicării:
politie chicago

Trei oameni au murit în oraşul american Chicago, într-un atac armat ce a avut loc la un spital. Incidentul a început în parcare ca o ceartă conjugală între un bărbat de 32 de ani şi fosta sa logodnică, medic la camera de urgenţe.

Cei doi se despărţiseră recent. Într-un moment de furie, bărbatul a scos arma şi a împuşcat-o pe femeie. Apoi, a intrat în spital, cu poliţiştii pe urmele sale. În clădire a avut loc un schimb de focuri. Atacatorul a împuşcat un farmacist şi un poliţist, înainte să fie ucis de forţele de ordine. Un alt poliţist a scăpat cu viaţă după ce un glonţ s-a oprit în pistolul pe care îl ţinea în toc.

Anul trecut, în Chicago au fost înregistrate 2.785 de atacuri armate.


Un atac armat a avut loc într-un spital din oraţul american Chicago. 

 

Un poliţist, care a intervenit a faţa locului, a murit. Presa vorbeşte însă despre mai multe victime. Atacatorul a fost la rândul lui împuşcat, confirmă autorităţile.

Martorii povestesc că suspectul a intrat în spital şi a tras spre o femeie care era îmbrăcată în uniformă de spital. Apoi, s-au auzit mai multe focuri de armă, atât în interiorul spitalului, cât şi în parcare.

Spitalul a fost parţial evacuat.

Oficialii nu au spus până acum despre câte victime ar fi vorba şi nici care este starea acestora, dar jurnaliştii americani vorbesc despre un bărbat care şi-ar fi împuşcat iubita.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri