Atac armat în SUA, într-o clinică medicală din statul Minnesota

Data publicării:
ofiter american cu uniforma si masca pe fata
Foto: Getty Images

Un atacator a deschis focul marţi într-o clinică din statul american Minnesota, rănind mai multe persoane, iar unitatea medicală a fost de asemenea ţinta unui dispozitiv exploziv.

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 11.00, în clinica Allina Health, în oraşul Buffalo, iar poliţia a reţinut un suspect de sex masculin, a informat Star Tribune, fără a preciza dacă suspectul reţinut este atacatorul, relatează media locale, preluate de AFP și citate de Agerpres.

Poliţiştii federali din Saint Paul, capitala statului Minnesota, au anunţat într-o postare pe Twitter că se vor deplasa la faţa locului după ce au primit informaţii privind un suspect cu o armă.

Cinci persoane au fost rănite în atacul armat, mai scrie presa locală. O jumătate de oră mai târziu, un dispozitiv explozibil a detonat, forţând evacuarea personalului medical din clinică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri