Sari la conținut

Avertisment: Relația Trump-Rusia, pericol pentru securitatea Israelului

Iranul ar putea afla care sunt sursele și metodele de operare specifice serviciilor secrete israeliene, folosindu-se de relația Trump-Rusia, susțin oficiali din serviciile secrete americane. Ei și-au informat omologii că Moscova ar avea pârghiile necesare pentru a convinge Administrația Trump, prin șantaj, să-i ofere acces la informații clasificate transmise de Israel aliaților americani. Iar de la Moscova, informațiile ar putea ajunge la Teheran.

Donald Trump Holds Weekend Meetings In Bedminster, NJ

FOTO: Gulliver/Getty Images

Întânirea dintre oficialii serviciilor secrete americane și cei din Israel a avut loc recent. Ultimii au fost avertizați să fie foarte atenți la schimburile de informații cu Administrația Trump, potrivit cotidianului Haaretz.

Cooperarea dinte comunitățile de informații ale celor două state s-a intensificat în ultimii 20 de ani, fiind lansate inclusiv operațiuni comune împotriva Iranului, Hezbollah și Hamas.

Un fost agent MI6 a dezvăluit că Rusia are informații compromițătoare despre Donald Trump.

Mai exact, FSB l-ar fi compromis pe Trump suficient pentru a-l putea şantaja. Potrivit mai multor surse apropiate dosarului, comportamentul său la Moscova a inclus acte sexuale „perverse, aranjate/monitorizate de FSB”.

Pe aceeași temă