Al doilea incident într-o lună. Avion nevoit să aterizeze de urgenţă după ce un geam s-a spart

Data actualizării: Data publicării:
geam spart avion Southwest Airlines_twitter

Un zbor al Southwest Airlines care a decolat de la Chicago cu destinaţia Newark, New Jersey, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la Cleveland miercuri după ce un geam s-a fisurat, conform Administraţiei Federale a Aviaţiei (FAA), scrie News.ro.

geam spart avion Southwest Airlines_twitter
Foto: twitter.com/deepak_9284

Zborul 957 a fost redirecţionat către Cleveland după ce s-a raportat o problemă la un geam, conform purtătoarei de cuvânt a FAA, Elizabeth Cory. Avionul a aterizat în siguranţă la Aeroportul Internaţional Cleveland Hopkins.

FAA a comunicat că va deschide o investigaţie pentru a afla ce a determinat fisurarea geamului.

Nu a avut loc o depresurizare a cabinei, iar măştile de oxigen nu au fost necesare, conform lui Greg Martin, purtător de cuvânt al FAA. El a adăugat că pilotul nu a declarat stare de urgenţă dar a cerut redirecţionarea către un aeroport din aproiere.

Este a doua oară în ultimele trei săptămâni când un avion al companiei Southwest Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgenţă.

Pe 17 aprilie, zborul 1380 al companiei a efectuat o aterizare de urgenţă după ce s-a defectat un motor în timpul zborului. O persoană a murit după ce a fost trasă parţial în afară pe un geam.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri