Barack Obama: Hillary Clinton este mai calificată decât mine sau Bill

Data publicării:
hillary clinton barack obama - getty

Au fost momente emoţionate la Philadelphia unde Barack Obama şi Hillary Clinton s-au îmbrăţişat în uralelor publicului. Totul după ce preşedintele american a susţinut un discurs în care a vorbit despre calităţile candidatului democrat în cursa pentru Casa Albă.

„Vă cer să vă alăturaţi mie, să respingem cinismul şi teama, să scoatem ce e mai bun în noi şi să o alegem pe Hillary Clinton drept următorul preşedinte al Statelor Unite. Nu a existat niciodată vreun bărbat sau vreo femeie, nici eu, nici Bill, nimeni mai calificat decât Hillary Clinton care să servească drept preşedintele Statelor Unite,” a declarat Barack Obama, preşedintele Statelor Unite.

Donald Trump, contracandidatul lui Hillary Clinton, a fost aspru criticat nu doar de Barack Obama, ci şi de vicepreşedintele SUA, dar şi de fostul său coleg de partid, Michael Bloomberg.

„Pericolele sunt prea mari, vremurile sunt prea nesigure pentru a-l alege pe Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite. În istoria acestei naţiuni, niciun alt candidat învestit nu a ştiut mai puţine şi nu a fost mai puţin pregătit pentru a gestiona securitatea noastră naţională. Nu putem alege un om care îi subestimează pe aliaţii noştri în timp ce admiră dictatori precum Vladimir Putin,” a spus Joe Biden, vicepreşedintele Statelor Unite.

„De-a lungul carierei, Donald Trump a lăsat în urmă sa falimente, mii de procese, acţionari supăraţi, contractanţi care se simt înşelaţi şi clienţi dezamăgiţi care simt că au fost jefuiţi. Trump spune că va conduce ţara aşa cum îşi conduce afacerile? Dumnezeu să ne ajute!” a declarat Michael Bloomberg, fost primar al New Yorkului.

Alături de Hillary au fost celebrităţi precum Sigourney Weaver, Angela Bassett şi Lee Daniels. Atmosfera a fost întreţinută de Lenny Kravitz.

Şapte oameni au fost arestaţi de Serviciile Secrete după ce au încercat să spargă barierele de securitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri