„Buletinul de știri adevărate” pentru Donald Trump

Data publicării:
buletin trump

Președintele Donald Trump e acuzat că şi-a transformat războiul împotriva aşa-ziselor ştiri false in propagandă pe model dictatorial. Preşedintele american a angajat o fostă analistă de la CNN care să prezinte un „buletin de ştiri adevărate” despre toate realizările lui.

Sunt numai şi numai veşti bune în acest jurnal extrem de laudativ la adresa liderului de la Casa Albă. Prima ediţie a fost prezentată chiar de una dintre nurorile preşedintelui, care a fost înlocuită repede de o prezentatoare cu mai multă experienţă în ştirile de televiziune. Aşa-zisul „buletin de ştiri adevărate” despre administraţia Trump e înregistrat în Trump Tower, din New York, pe un fundal cu numele preşedintelui, după care e transmis pe pagina de Facebook a lui Donald Trump. Iată cum sună un astfel de jurnal:

„Şi mai multe ştiri economice foarte binevenite vineri. Raportul din iulie privind locurile de muncă arată o creştere peste aşteptări, cu 209.000 de locuri de muncă. În total, de la începerea mandatului său, preşedintele Trump a creat peste un milion de locuri de muncă. Rata şomajului e la cel mai sczut nivel al ultimilor 16 ani, iar consumul e la un nivel record în ultimii 16 ani. Toate acestea, în timp ce indicele Dow Jones doboară record după record. Preşedintele Trump a readus în mod clar economia pe drumul cel bun. Vă mulţumesc pentru atenţie! Sunt Kayleigh McEnany şi acestea au fost ştirile adevărate”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri