Ce mai inventează traficanții: catapulta pentru „transportat” marijuana peste graniță

Data publicării:
catapulta-crop

Poliția de frontieră din Arizona a depistat și dezmembrat o catapultă folosită de traficanți pentru a lansa pachete cu marijuana din Mexic în Statele Unite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii de frontieră din Arizona au făcut o descoperire ciudată în această săptămână - o catapultă folosită pentru a lansa pachete cu marijuana din Mexic în Statele Unite. Oamenii legii au găsit catapulta după ce mai multe persoane care se apropiaseră prea mult de gard au fugit la apariția agenților.

catapulta

Agenția Vămilor și Controlului de Frontieră din SUA (UBP) a făcut publice imagini cu catapulta depistată pe partea mexicană a graniței. Aceasta era atașată de partea superioară a gardului de frontieră, în apropiere de Douglas Port of Entry. Totodată, polițiștii au anunțat că au găsit și două pachete cu droguri cântărind aproximativ 22 de kilograme.

Agenții americani spun că au contactat autoritățile mexicane, care au răspuns imediat și au dezmembrat catapulta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri