Cel puțin 6 persoane, între care 3 copii, au fost ucise cu focuri de armă într-o școală din Nashville, statul Tennessee

Data actualizării: Data publicării:
politisti din nashville
Cel puțin 3 copii au fost uciși cu focuri de armă într-o școală din Nashville. Foto: Facebook / Metropolitan Nashville Police Department

Cel puțin trei elevi și trei adulți au murit luni dimineață după ce au fost împușcați în Covenant School din Nashville, statul Tennessee, a declarat Monroe Carell Jr., reprezentant al spitalului de copii din Vanderbilt, relatează CNN.

Cei trei copii au fost declarați morți după sosirea la spital.

Conform poliţiei, atacatorul a fost o tânără femeie, ucisă de agenţii care au intervenit la faţa locului.

Incidentul armat s-a produs la o şcoală creştină privată. Potrivit autorităților, femeia a intrat în „The Covenant School” în cursul dimineţii.

Echipajele medicale au spus că „au preluat mai mulţi pacienţi”, fără a oferi detalii despre vârsta sau starea victimelor.

SUA, unde sunt în circulaţie circa 400 de milioane de arme de foc, sunt frecvente îndoliată de atacuri sângeroase, inclusiv în mediul şcolar, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Cea mai recentă mare tragedie s-a produs la Uvalde, în Texas, unde un tânăr cu o armă semi-automată a ucis 19 copii şi doi profesori.

La școala Covenant din Nashville sunt înscriși de la copii preșcolari până la elevi de clasa a VI-a, conform site-ului său.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri