Cel puţin 3 morţi în urma unui carambol cu 60 de maşini, produs în SUA în timpul unei furtuni de zăpadă

Data actualizării: Data publicării:
Carambol pe o autostradă din SUA, în timpul unei furtuni de zăpadă.
Carambol pe o autostradă din SUA, în timpul unei furtuni de zăpadă. Foto: Captură CNN

Cel puţin trei persoane au murit, luni, după producerea unui accident în lanţ pe o autostradă din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au anunţat autorităţile, potrivit CNN

Accidentul, în care au fost implicate până la 60 de autovehicule, inclusiv mai multe tiruri, a avut loc luni, în jurul orei locale 10:30 (14:30 GMT), la nord de Aeroportul Schuylkill County din estul statului Pennsylvania, pe fondul unei furtuni de zăpadă.

Un medic legist din Schuylkill a confirmat cele trei decese şi a declarat că bilanţul ar putea fi mai mare, operaţiunile de căutare desfăşurate la faţa locului nefiind finalizate la acel moment din cauza unui incendiu amplu care cuprinsese mai multe autovehicule.

Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spitale, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgenţă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înregistrările video filmate la faţa locului şi postate pe reţelele sociale prezintă mai multe persoane care ieşeau din autovehiculele lor avariate pentru a se îndepărta de şosea, în timp ce maşinile şi autocamioanele continuau să se ciocnească, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Pentru o mare parte din centrul şi sudul Pennsylvaniei au fost emise avertizări de furtună de zăpadă.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri