Video Clipul postat pe contul de Twitter al Casei Albe cu vizita președintelui Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
klaus-iohannis-donald-trump-casa-alba-presidency (4)
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi, la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump, aceasta fiind a doua vizită după întâlnirea din iunie 2017, când cei doi preşedinţi au o avut întrevedere la Casa Albă.

În urmă cu aproximativ o oră, pe contul de Twitter al Casei Albe a fost publicat un clip cu cele mai importante imagini ale vizitei, pe fundal auzindu-se o melodie triumfalistă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu ocazia acestei vizite, președinții Klaus Iohannis și Donald Trump au adoptat o declarație comună privind întărirea relațiilor România-SUA, fiind primul document comun SUA-România după zece ani.

Potrivit documentului oficial, România și Statele Unite recunosc că „securitatea energetică este securitate națională”. Mai mult decât atât, cele două țări vor încerca să evite riscurile de securitate „care însoțesc investițiile chineze în rețelele de telecomunicații 5G”. Totodată, nu este uitată lupta împotriva corupției, iar „resursele de gaze naturale din România au potențialul de a crește prosperitatea statelor noastre, precum și de a întări securitatea energetică a Europei”.

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri