CNN: Fiica lui Trump ar urma să preia unele din atribuţiile primei-doamne

Data publicării:
"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Foto: Gulliver/GettyImages

Ivanka Trump ar urma să joace un rol activ în administraţia tatălui ei şi să exercite o parte din sarcinile care-i revin în mod normal Primei Doamne, relatează CNN, preluat de News.ro.

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Jared Kushner și Ivanka Trump | Foto: Gulliver/GettyImages

Consilieri din echipa de tranziţie pregătesc deja un birou al „primei familii” în Aripa de Vest a Casei Albe, unde se află în prezent biroul primei-doamne, au declarat pentru CNN surse la curent cu acest plan.

Melania Trump, soția lui Donald Trump, ar urma să joace şi ea un rol la Casa Albă, însă Ivanka ar urma să ocupe un loc important.

O sursă a declarat pentru CNN că Ivanka ar putea să-și asume rolul de gazdă la Washington şi să fie consiliera tatălui ei în diverse probleme.

O purtătoare de cuvânt a lui Trump a declarat că încă nu s-a luat nicio decizie nu a fost luată cu privire la rolul Ivankăi. Titulaturile Ivankăi şi soţului ei, Jared Kushner, nu au fost stabilite.

Kushner, om de afaceri, urmează să aibă un rol în administrație, dar în afara „biroului familiei". Kushner a jucat un rol-cheie în campania electorală a lui Trump, alături de ceilalţi trei copii adulţi ai preşedintelui-ales - Donald Jr., Eric, şi Ivanka.

Trump a anunţat că Don Jr şi Eric vor păstra controlul asupra operaţiunilor afacerii sale în timp ce se va afla la Casa Albă, iar Kushner şi Ivanka ar urma să se mute la Washington şi să lucreze îndeaproape cu el în Guvern.

Cuplul şi-a petrecut duminica în căutarea unei locuinţe în Georgetown, un cartier în nord-vestul Washingtonului.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri