Colete explozive la Washington. FBI a arestat un suspect

Data actualizării: Data publicării:
masina fbi

Polițiști și agenți FBI au arestat un bărbat în vârstă de 43 de ani, suspect de expedierea unor colete explozive în zona capitalei federale americane Washington din Districtul Columbia. Anunțul a fost făcut de FBI într-un comunicat preluat de Reuters și citat de Agerpres.

Tranh Cong Phan a fost ridicat de la locuința sa din oraşul Everett, Washington şi urma să fie prezentat unei instanţe din Seattle. Potrivit FBI, el era cunoscut pentru scrisori incoerente trimise unor oficiali guvernamentali şi se presupune că suferă de tulburări psihice.

Colete suspecte au ajuns luni la centre de procesare din statul Virginia, la un sediu al marinei şi aviaţiei militare americane din Districtul Columbia şi în capitala SUA. Alte pachete fuseseră înregistrate la o bază a marine din Virginia şi la sediul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) din Langley, în acelaşi stat. Niciunul dintre colete nu a explodat, a precizat Nicole Schwab, purtătoare de cuvânt a FBI.

Este posibil să fi fost trimise şi alte pachete similare, a anunţat FBI, care analizează toate materialele suspecte la sediul central din Quantico, în Virginia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri