Sari la conținut

Convenţia Republicană - de la huiduieli la politica în familie

Dacă vă iubiţi ţara şi copiii, votaţi pentru candidaţii de pe listă în care aveţi încredere pentru a ne apăra libertatea şi care vor respecta Constituţia”, a spus Ted Cruz.

Participanţii la Convenţia Republicană au interpretat vorbele sale ca pe îndemnul de a o vota pe democrata Hillary Clinton.

Marea absentă de la Convenţia Republicană a fost familia Bush, al cărei nume se confundă cu istoria partidului din ultimii 71 de ani. Cei doi foști președinți – George şi George W. - au exclus posibilitatea să îl sprijine pe Trump în cursa pentru Casa Albă. Convenţia Republicană a fost însă treapta de lansare pentru familia Trump, care poate deveni o nouă dinastie politică în Statele Unite.

Niciodată nu am fost mai mândru să fiu un Trump. Niciodată nu am fost mai mândru să fiu fiul tatălui meu”, a declarat Eric Trump.

Comentatorii americani spun că, de obicei, politicienii îşi implică rudele în campaniile electorale, dar numai când acestea au experienţă politică.

Vom vedea în următoarele luni dacă este o abordare de succes sau nu. Dar nu există nicio îndoială că este una fără precedent”, spune Dan Schnur, directorul institului de politică de la Universitatea Southern California.