Convenţia Republicană - de la huiduieli la politica în familie

Data publicării:
donald trump GettyImages-513916870-1

Dacă vă iubiţi ţara şi copiii, votaţi pentru candidaţii de pe listă în care aveţi încredere pentru a ne apăra libertatea şi care vor respecta Constituţia”, a spus Ted Cruz.

Participanţii la Convenţia Republicană au interpretat vorbele sale ca pe îndemnul de a o vota pe democrata Hillary Clinton.

Marea absentă de la Convenţia Republicană a fost familia Bush, al cărei nume se confundă cu istoria partidului din ultimii 71 de ani. Cei doi foști președinți – George şi George W. - au exclus posibilitatea să îl sprijine pe Trump în cursa pentru Casa Albă. Convenţia Republicană a fost însă treapta de lansare pentru familia Trump, care poate deveni o nouă dinastie politică în Statele Unite.

Niciodată nu am fost mai mândru să fiu un Trump. Niciodată nu am fost mai mândru să fiu fiul tatălui meu”, a declarat Eric Trump.

Comentatorii americani spun că, de obicei, politicienii îşi implică rudele în campaniile electorale, dar numai când acestea au experienţă politică.

Vom vedea în următoarele luni dacă este o abordare de succes sau nu. Dar nu există nicio îndoială că este una fără precedent”, spune Dan Schnur, directorul institului de politică de la Universitatea Southern California. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri