Coperta revistei Time: Trump și Putin, același personaj

Data actualizării: Data publicării:
coperta time putin trump_time fb

Controversatul summit dintre Donald Trump şi Vladimir Putin e subiectul noului număr al celebrei reviste americane Time.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jurnaliştii au pus pe copertă o imagine în care chipul lui Vladimir Putin şi cel al lui Donald Trump se contopesc. Rezultatul: un preşedinte american din care ies la iveală trăsăturile lui Vladimir Putin.

Este, desigur, o metaforă, pentru acuzaţia că Donald Trump ar fi controlat sau chiar şantajat de către Vladimir Putin.

„Criza summitului”, sub acest titlu adună revista Time tot ceea ce s-a întâmplat de luni încoace. „Trump a vrut un summit cu Putin. A obținut mai mult decât ce a negociat”, mai scriu aceștia.

Preşedintele american a părut că-şi contrazice propriile instituţii de securitate şi că-i ia apărarea lui Vladimir Putin, la Helsinki, pe tema amestecului Rusiei în alegerile americane. Odată ajuns acasă, Donald Trump a spus că a greşit un cuvânt în conferinţa de presă de la finalul summitului şi că, de fapt, voia să-l acuze pe liderul rus.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri