Sari la conținut

Cum a încercat Trump să o domine pe Clinton prin limbajul trupului

Comportamentul lui Donald Trump în ringul electoral continuă să fie un subiect intens dezbătut pe reţelele de socializare. Aproape toată seara a urmărit-o în platou pe Hillary Clinton, au constat internauţii. Limbajul său corporal a părut atât de bizar încât postul de televiziune CNN a realizat o material cu cele mai ciudate momente.

Când era rândul contracandidatei sale să răspundă la întrebări, Donald Trump a fixat-o cu privirea și i-a urmărit mișcările. 

Donald Trump a pierdut această dezbatere pe care oricum a început-o cu stângul, din cauza înregistărilor apărute vineri, în care magnatul face comentarii obscene la adresa femeilor. 

În timpul dezbaterii, Trump nu a menajat-o deloc pe contracandidata sa, amintind de scandalurile sexuale ale soțului, fostul președinte Bill Clinton, și spunând că ar trebui să facă închisoare pentru modul neglijent în care a folosit e-mailul atunci când era secretar de stat. A promis, de altfel, că asta o să se și întâmple, dacă ajunge el președinte.

De asemenea, și Hillary Clinton a dat jos mănușile și a spus că remarcile lui Donald Trump despre femei arată că nu are stofă de președinte. Cu puțin timp înainte de începerea dezbaterii din St. Louis, Trump a avut o apariție-șoc la o conferință de presă: a venit însoțit de femeile care l-au acuzat pe Bill Clinton de agresiune sexuală.

Un sondaj CNN a arătat că 57% dintre americani cred că această dezbatere a fost câștigată de Hillary Clinton, în timp ce 34% au spus că a fost câștigată de Trump. De asemenea, 39% dintre respondenți au fost de părere că Hillary Clinton s-a descurcat mai bine decât la prima dezbatere.