Deznodământ tragic pentru fetița dată afară din casă, pentru că nu și-a băut tot laptele

Data publicării:
sherin

Cazul unei fetițe de doar 3 ani, dispărute după ce tatăl a vrut să o pedepsească pentru că nu și-a băut laptele și a dat-o afară din casă, s-ar putea transforma în tragedie. Polițiștii din Texas cred că au descoperit trupul micuței, la mică distanță de locuința familiei, relatează The Washington Post. 

Sherin Mathews a dispărut în urmă cu mai bine de două săptămâni, după ce tatăl ei a trimis-o să stea în fața casei, ca pedeapsă pentru că micuța refuza să își bea laptele. Când a ieșit să o caute pe fetiță, tatăl acesteia nu a mai găsit-o. Wesley Mathews a fost arestat de poliție, însă a fost eliberat pe cauțiune.

Acesta le-a povestit ofițerilor că s-a uitat pe geam 15 minute după ce a trimis-o pe Sherin afară, dar că nu a mai văzut-o pe alee. Cu toate acestea, el nu s-a impacientat. A băgat hainele la spălat și a așteptat până la răsărit pentru a anunța dispariția fiicei sale.

Mama copilei dormea când a avut loc incidentul, așa că poliția nu a pus-o sub acuzare. Anchetatorii au început o amplă operațiune de căutare a copilei și au anunțat luni că au descoperit trupul unui copil. Acum, ei așteaptă ca micuța să fie identificată oficial, iar cauza morții va fi stabilită de medicii legiști.

Familia Mathews a adoptat-o pe Sherin în urmă cu doi ani, dintr-un orfelinat din India. Bărbatul le-a mai povestit polițiștilor că fetița era subnutrită și trebuia să mănânce cât mai des, motiv pentru care s-ar fi enervat atunci când aceasta nu a vrut să mai bea și laptele, după masă. Tatăl fetiței riscă acum ani grei de închisoare, pentru rele tratamente aplicate unui minor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri