Doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată la o fabrică de dulciuri

Data publicării:
mhnctiro in halat langa o cuva are cu cioclata la fabrica dulciuri
Foto: Profimedia

O fabrică de dulciuri din Statele Unite a fost amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva cu ciocolată și a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a-i scoate.

Fabrica Mars Wrigley din orașul Elizabethtown, Pennsylvania, a fost amendată cu aproape 15.000 de dolari de către Agenția pentru Siguranța Muncii, potrivit BBC.

Incidentul a avut loc în iunie 2022, când cei doi muncitori, care nu erau angajați cu normă întreagă ai fabricii, au căzut într-un rezervor folosit la amestecul ingredientelor pentru ciocolata Dove.

Rezervorul era parțial umplut cu ciocolată și ingrediente, iar salvatorii chemați la fața locului au trebuit să taie fundul cuvei pentru a-i scoate pe cei doi. 

Unul dintre cei doi muncitori angajați să curețe rezevorul a trebuit dus cu elicopterul la spital, autoritatea americană pentru protecția muncii calificând incidentul ca fiind „serios”.

Reprezentanții fabricii au declarat că „siguranța asociaților noștri și a coloboratorilor externi este prioritară pentru afacerea noastră” și nu au contestat rezultatele anchetei.

Brandurile americane de dulciuri Mars și Wrigley, ambele cu peste un secol de vechime, au fuzionat în 2008.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri