Donald Trump, despre cele două atacuri armate cu zeci de morți: Ura nu își are locul în țara noastră

Data actualizării: Data publicării:
donald trump
Foto: GettyImages

Președintele american Donald Trump a declarat duminică seara că sentimentul de ură nu își are loc în Statele Unite, după ce 29 de persoane au fost ucise în două atacuri armate produse în statele Texas și Ohio, relatează Mediafax.

Președintele american a transmis că va face luni o declarație de presă oficială în urma celor două atacuri armate.

De asemenea, Donald Trump a anunțat că a vorbit că procurorul general William Barr, cu oficialii FBI și cu membrii ai Congresului pentru a identifica metode de prevenire a violențelor de acest gen.

Cel puțin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite într-un atac armat din fața unui bar al orașului Dayton, situat în statul american Ohio. Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit.

Autoritățile americane au transmis că autorul atacului armat din Ohio, Connor Betts, în vârstă de 24 de ani, a fost doborât de polițiști după doar 30 de secunde de la începutul intervenției.

Motivul atacului armat din Ohio nu este momentan cunoscut, a transmis Richard Biehl, șeful poliției din orașul Dayton.

Citește și Autorul atacului armat din Dayton și-a ucis și sora. Poliție: Tânăra de 22 de ani este cea mai tânără dintre victime

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri