Donald Trump îşi susţine colaboratorul arestat și ameninţă că o va da în judecată pe jurnalista agresată

Data publicării:
Corey LewandowskiGettyImages-29-1.03.2016

 

Corey Lewandowski / FOTO: Gulliver/GettyImages

Într-o serie de interviuri acordate mai multor posturi de televiziune, Trump a minimalizat agresiunea. Mai mult, politicianul susţine că el a fost, de fapt, victima, pentru că reporterul l-a înfăşcat. În aceste condiţii, controversatul om de afaceri se gândeşte să se adreseze justiţiei.

„(Jurnalista – n.r.) a inventat povestea”, a spus Trump pentru NBC. Mai mult, el este convins că managerul de campanie a apucat, probabil, femeia de mână fără să îşi dea seama.

Managerul de campanie al magnatului Donald Trump, Corey Lewandowski, a fost arestat marţi în Florida şi pus sub acuzare pentru lovire, după ce a învineţit braţul unui fost reporter al publicaţiei conservatoare Breitbart, Michelle Fields.

Lewandowski a apucat-o de braţ pe jurnalistă şi a strâns-o până i-a provocat o echimoză, deşi aceasta încerca să se îndepărteze. Incidentul a avut loc la un eveniment din 8 martie.

Poliţia din Florida a publicat şi o înregistrare video cu evenimentele. Imaginile o arată pe Fields alături de Trump, înainte ca Lewandowski să vină din spate acesteia şi să o apuce violent de braţ.

Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au fost marcate de incidente violente şi confruntări între protestatari, susţinători şi bodyguarzi.

Lewandowski a fost pus sub acuzare pentru lovire şi riscă o pedeapsă maximă de un an de închisoare sau o amendă de 1.000 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri