Donald Trump Jr. face apel la un „război total” în legătură cu acuzaţiile de fraudă lansate de tatăl său

Data publicării:
Donald Trump jr. vorbește la o manifestație a republicanilor americani
Donald Trump Junior la un miting de campanie. Foto: GettyImages

Donald Trump Junior, fiul cel mare al preşedintelui american în exerciţiu Donald Trump, a făcut apel ca tatăl său să ducă un „război total” în legătură cu acuzaţiile, nesusţinute de dovezi, de fraudă electorală, relatează Agerpres.

„Cel mai bun lucru pentru viitorul Americii este ca (preşedintele Donald Trump) să ducă un război total în legătură cu aceste alegeri, pentru a expune fraudele, înşelătoriile, votanţii morţi sau care s-au mutat din statul lor, care durează de prea mult timp”, a scris Donald Trump Junior, pe Twitter, cunoscut pentru că distribuie teorii ale conspirației.

Postarea sa a fost imediat restricţionată de Twitter.

„A venit momentul să se cureţe această mizerie şi să nu mai arătăm ca o republică bananieră”, a adăugat Trump Jr.

În acelaşi timp, Eric Trump, al doilea fiu al miliardarului, le-a cerut republicanilor să lupte „împotriva acestei fraude”.

„Unde sunt republicanii? Fiţi curajoşi, luptaţi-vă împotriva acestei fraude”, a transmis Eric Trump.

De altfel, Donald Trump Jr. a părut să fie îngrijorat, în alte postări de Twitter, în legătură cu faptul că republicanii l-ar fi abandonat pe tatăl său.

El a deplâns în special „lipsa totală de acţiuni a aproape tuturor republicanilor care ar putea candida la alegerile prezidenţiale din 2024”, cu excepţia guvernatorului Floridei, Ron DeSantis.

Între timp, doi senatori apropiaţi de Donald Trump, Lindsey Graham şi Ted Cruz, au avertizat joi, într-o emisiune la Fox News, că republicanii ar putea respinge legitimitatea rezultatelor la alegerile prezidenţiale dacă ele îi sunt defavorabile preşedintelui american.

În acelaşi timp însă, câţiva aleşi republicani s-au delimitat de acuzaţiile de fraudă lansate, fără dovezi, de Donald Trump.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri