Donald Trump le-a făcut o vizită neaşteptată militarilor americani din Irak

Data actualizării: Data publicării:
The Duke Of Rothesay Surprises Guests At Tea Dance Dumfries House
CUMNOCK, SCOTLAND - DECEMBER 20: Prince Charles, Duke of Rothesay makes a surprise visit to the Christmas tea dance at Dumfries House on December 20, 2018 in Cumnock, Scotland. Prince Charles joined around two hundred guests for the festive tea dance, which was held to counter loneliness and social isolation in Ayrshire. (Photo by Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images)

Vizită surpriză a preşedintelui Donald Trump în Irak. Împreună cu soţia sa, Melania, liderul de la Casa Albă a mers la soldaţii americani mobilizaţi în această ţară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

E prima vizită în ultimii nouă ani pe care un preşedinte american o face în Irak şi prima vizită a lui Donald Trump într-o zonă de conflict armat, de când e preşedinte.

Aproximativ 5.000 de militari americani sunt detaşaţi în Irak, în lupta împotriva terorismului şi pentru pregătirea şi sprijinirea trupelor irakiene.

Donald Trump a spus că a vrut să fie de Crăciun alături de soldaţii americani care apără interesele ţării atât de departe de casă. Liderul de la Casa Albă a discutat şi şi-a făcut selfie-uri cu soldaţii.

În cei 15 ani care au trecut de la debutul intervenţiei americane în Irak, în 2003, aproape 4.500 de soldaţi americani şi-au pierdut viaţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri