Donald Trump: Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va ajunge în SUA

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump Campaigns In Chicago
Foto: Gulliver/Getty Images

Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul Statelor Unite, a dat asigurări luni seară președintele american ales, Donald Trump, într-un mesaj pe Twitter, ca răspuns la declarațiile liderului de la Phenian despre viitoarea sa rachetă balistică intercontinentală, transmite AFP.

Donald Trump Campaigns In Chicago
Foto: Gulliver/Getty Images

"Coreea de Nord tocmai a afirmat că se află în ultimele etape ale dezvoltării unei arme nucleare capabile să atingă teritoriul american", a scris Donald Trump într-unul dintre mesaje sale nocturne devenite tradiționale. "Așa ceva nu se va întâmpla!", a adăugat el citat de Agerpres

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul este un răspuns direct la afirmațiile făcute cu prilejul Anului Nou de omul forte de la Phenian, Kim Jong-Un, potrivit cărora țara sa se află "în ultimele etape înainte de lansarea unei rachete balistice intercontinentale".

Coreea de Nord este de acum "o putere militară a Orientului pe care nici cel mai puternic dușman nu o va putea atinge", a insistat duminică liderul comunist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri