Donald Trump nu renunță: „Am câștigat alegerile cu o majoritate covârșitoare”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump gesticulează cu degetul arătător
Donad Trump Foto: Getty Images

Președintele american în exercițiu Donald Trump susține în continuare că a câștigat alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, cu două zile înainte de reuniunea electorilor care urmează să desemnze viitorul președinte al SUA.

Numărătoarea voturilor îl arată câștigător pe candidatul democrat Joe Biden.

Am câștigat alegerile cu o majoritate covârșitoare, dar vorbesc doar de voturile legale, nu de alegătorii falși și de fraudele care au plutit miraculos pretutindeni! Ce rușine!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul vine după ce Curtea Supremă a SUA a respins o încercare fără precedent a lui Trump de a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale în patru state cheie.

Procesul intentat săptămâna aceasta de autoritățile din statul Texas a urmărit invalidarea rezultatelor din Georgia, Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, state câștigate de președintele ales Joe Biden.

Dar Curtea Supremă a decis că Texasul nu avea calitatea legală să intervină în organizarea alegerilor în alte state.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri