Donald Trump: Până să fiu ales nu am ştiut câte ţări sunt

Data publicării:
Donald Trump And NATO Secretary General Jens Stoltenberg Hold Joint News Conf.
Foto: Guliver / GettyImages

Discuţiile serioase despre problemele cu care se confruntă lumea, dar şi glumele au marcat vizita oficială a preşedintelui Donald Trump în Japonia.

Liderul de la Casa Albă nu s-a abţinut să glumească pe seama faptului că, deşi economia niponă este performantă, nu îi poate face concurenţă celei americane şi că, mereu va fi în urma acesteia. Pe de altă parte, Donald Trump a provocat râsete, când a spus că nu a ştiut cât de multe ţări sunt în lume, până când nu a fost ales în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Donald Trump: „(Relaţia, n.r.) cu Shinzo nu a început prea bine, pentru că eu nu mai candidasem până atunci. Eram acolo, dar fără să mai fi candidat vreodată. Nu aveam, deci, prea multă experienţă. După ce am câştigat, mă sunau din toată lumea. Nici nu ştiam că sunt atât de multe ţări.

Poporul japonez înfloreşte, oraşele voastre sunt pline de viaţă şi aţi construit una dintre cele mai puternice economii din lume. Nu ştiu dacă este atât de puternică precum a noastră, cred că nu. În regulă? Vom încerca să păstrăm situaţia aşa, dar veţi fi pe locul doi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri