Donald Trump provoacă o nouă controversă. A cerut Rusiei să publice mail-urile dispărute ale democraților

Data publicării:
Donald Trump GettyImages-488226322-3

„Sincer, mi-aş fi dorit să fi avut această putere. Mi-ar fi plăcut să am această putere. Dar Rusia nu are niciun respect pentru ţara noastră şi de aceea - dacă este Rusia, nimeni nu ştie. Rusia, dacă mă auzi, sper că eşti capabilă să găseşti cele 30.000 de e-mailuri care lipsesc. Cred că vei fi, probabil, recompensată din belşug de către presa noastră. Haideţi să vedem dacă acest lucru se întâmplă”, a spus Donald Trump.

La 24 de ore după această declaraţie, Donald Trump şi-a „tradus" discursul. A spus că a fost, de fapt, sarcastic.

Donald Trump a spus că ar fi exagerat să se creadă că piraţii informatici ruşi ar fi spart serverele Partidului Democrat pentru a-i sări lui în ajutor. Dar a recunoscut că şi-ar fi dorit acest lucru. 

Desigur că am fost sarcastic, dar ei nici măcar nu ştiu dacă este Rusia (n.red. - în spatele pirateriei). Nu au nici o idee dacă este Rusia, dacă e China sau altcineva. Cine ştie cine este. Şi ai 33.000 de mailuri şterse şi adevărata problemă este ce s-a spus în aceste mailuri din partea Comitetului Naţional Democrat. Uitaţi-vă la ce s-a scris în acele mailuri, este dezgustător”, a explicat candidatul republican pentru Casa Albă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri