Donald Trump s-a dezlănțuit la adresa generalului iranian ucis, pe care l-a numit "fiu de cățea" și "monstru terorist". VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
Qassem Soleimani
Qassem Soleimani. Foto: Agerpres

Președintele SUA l-a numit pe generalul iranian asasinat, Qassem Soleimani, "fiu de cățea" în timpul unui miting petrecut marți seară în Milwaukee, informează New York Post.

"Era regele bombelor de la marginea drumului", a spus Trump despre fostul lider al forțelor iraniene Quds. "Mulți oameni au rămas fără mâini și picioare din cauza acestui fiu de cățea", a adăugat Trump.

Comentariul făcut de liderul de la Casa Albă a generat un val de aplauze din partea mulţimii de pe Arena UW-Milwaukee Panther.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președintele SUA i-a atacat și pe democrați, pentru că se declară scandalizați de moartea lui Soleimani.

"Democrații sunt scandalizați că l-am ucis pe monstrul terorist, chiar dacă el se află în spatele a sute de morți", a mai spus Trump.

Generalul iranian Qassem Soleimani a fost ucis într-un atac cu dronă petrecut pe aeroportul din Bagdad, eveniment care a declanșat un nou val de tensiuni între SUA şi Iran.

Editor web: Vlad Mironescu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri