Donald Trump se compară cu Abraham Lincoln

Data publicării:
rushmore cu trump

Donald Trump continuă să-şi laude realizările. Cea mai recentă dovadă a fost noaptea trecută, când liderul de la Washington s-a comparat cu unul dintre cei mai cunoscuţi preşedinţi americani.

„Vă spun sincer, cu excepţia marelui Abraham Lincoln, aş putea fi mai prezidenţiabil decât orice alt preşedinte care a deţinut această funcţie”, a declarat șeful Casei Albe.

Primit cu aplauze la scenă deschisă, Donald Trump le-a vorbit susţinătorilor din Ohio aşa cum o făcea în mitingurile din campania electorală. În mijlocul susţinătorilor, liderul de la Casa Albă a lăudat din nou performanţele Cabinetului său. Există o singură problemă, în opinia liderului de la Washington - presa mincinoasă, din cauza căreia realizările guvernului său nu sunt apreciate la adevărata valoare.

„Cu puţine excepţii, niciun preşedinte nu a făcut nici pe departe atât de mult pe cât am făcut noi în primele şase luni. Nici pe departe. Şi indiferent ce aş spune, fie şi în glumă, presa mincinoasă va spune că eu chiar cred că merit să fiu sculptat pe Muntele Rushmore”, a spus Donald Trump.

Declaraţia a stârnit imedat reacţii printre internauţi. Unul dintre ei a modificat fotografia celor patru preşedinţi americani sculptaţi în muntele Rushmore şi le-a înlocuit chipurile cu cel al lui Trump.

Cu doar o zi înainte, şeful statului criticase din nou presa ostilă. De această dată, în faţa a zeci de mii de cercetaşi: Presa mincinoasă va spune "Preşedintele Trump a vorbit" şi ştiţi unde cum va fi: "Preşedintele Trump a vorbit astăzi în faţa unei mici adunări a cercetaşilor". Asta este o mulţime. Presa mincinoasă, ştiri mincinoase.

Contestat de o mare parte a presei, Trump întâmpină obstacole şi în Congres, chiar dacă republicanii sunt majoritari. Primul vot în eliminarea Obamacare a picat în Senat noaptea trecută, dar şeful statului este convins că va scăpa într-un final de reforma din domeniul sănătăţii promovată de predecesorul său în funcție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri