Donald Trump şi-a lansat campania pentru al doilea mandat și promite leac pentru cancer și SIDA

Data actualizării: Data publicării:
donald trump retragere INF
Foto: Guliver/Getty Images

"Să păstrăm America măreaţă". Este sloganul sub care Donald Trump şi-a lansat campania electorală pentru alegerile de anul viitor. Continuă ideea de acum patru ani, când le-a cerut alegătorilor să facă din nou America măreaţă. Pentru al doilea mandat, dacă îl va obţine, Donald Trump are planuri mari. S-a angajat, la mitingul electoral ţinut în Florida, că SUA vor descoperi tratamentul pentru cancer şi vor trimite primii oameni pe Marte.

Melania Trump - prima doamnă a SUA: A fost o onoare pentru mine să fiu Prima Doamnă a acestei țări incredibile în ultimii doi ani și sunt entuziasmată să fiu și în următorii șase.

Donald Trump - președintele SUA: Exact acum patru ani mi-am anunțat campania pentru președinția Statelor Unite și ce a urmat a fost mai mult decât o campanie politică. S-a transformat într-o mare mișcare politică datorită vouă. O mișcare măreață. O mișcare formată din patrioți muncitori care își iubesc țara, își iubesc drapelul, își iubesc copiii și cred că o națiune trebuie în primul rând să aibă grijă de cetățenii săi.

Donald Trump și-a reluat temele favorite: nici nu și-a început bine discursul și a atacat presa care nu-i este favorabilă. A spus despre rivalii democrați că promovează socialismul radical și vor să distrugă visul american.

Donald Trump - președintele SUA: Împreună am îngenuncheat un sistem politic corupt și stricat. Și am înapoiat guvernul poporului. Economia noastră este invidiată de lumea întreagă. Poate este cea mai performantă economie pe care țara noastră a avut-o vreodată. Câtă vreme păstrați această echipă, avem în față un drum extraordinar, viitorul nostru nu a arătat mai luminos și mai clar.

Donald Trump a promis că, în următorul său mandat, Statele Unite vor găsi leacurile pentru cancer și pentru SIDA. Iar americanii vor ajunge pe Marte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri