Două femei îl acuză pe Donald Trump de hărțuire sexuală. Reacția magnatului

Data publicării:
Donald Trump GettyImages-500116120-1

Cotidianul The New York Times a publicat miercuri seara mărturiile a două femei care susțin că ar fi fost agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump.

Donald Trump Holds Campaign Rally In Dallas
Gulliver/Getty Images

Povestea uneia s-ar fi petrecut într-un avion, iar în cazul celeilalte scena a fost Trump Tower, celebrul zgârie-nori al magnatului din districtul newyorkez Manhattan, relatează Agerpres.

Într-o înregistrare din 2005 dezvăluită recent, Trump se lăuda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele două femei — le prinde cu mâinile de părțile intime, le sărută etc. Întrebat despre asta, duminica trecută, în timpul celei de-a doua dezbateri transmise în direct la televiziune cu adversara sa, democrata Hillary Clinton, el a răspuns însă categoric "nu" și "n-am făcut asta".

Staff-ul de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă menționat. "Întreg articolul este ficțiune, iar lansarea de către New York Times a unei defăimări complet false, coordonate, la adresa domnului Trump pe o temă ca aceasta este periculoasă", a declarat consilierul pentru comunicații Jason Miller într-un comunicat preluat de Reuters.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri