E rândul lui „Rambo”. Stallone, implicat într-un scandal sexual. Reacția actorului

Data publicării:
stallone

Sylvester Stallone este acuzat că a agresat sexual şi ameninţat o adolescentă, în 1986, pe când se afla în Las Vegas. Actorul neagă informaţiile apărute în presă, spunând că este o poveste „ridicolă”.

O adolescentă în vârstă de 16 ani a anunţat poliţia din Las Vegas, în 1986, că a fost agresată sexual de Sylvester Stallone şi garda lui de corp, dar s-a renunţat la caz, când ea a refuzat să depună plângere.  

Daily Mail a publicat această poveste, iar un reprezentant al lui Stallone a transmis: „Aceasta este o poveste ridicolă, categoric falsă. Nimeni nu ştia despre această poveste până să fie publicată astăzi (joi, n.r.), inclusiv domnul Stallone. Niciodată nu a fost contactat de autorităţi sau de altcineva în legătură cu această problemă”.

Poliţia a remarcat într-un raport care datează din 1986, obţinut de Deadline, că în timpul interogării tinerei, al cărei nume nu a fost dezvăluit, ea a devenit agitată de mai multe ori, „plângând şi suspinând”, pe măsură ce dădea detalii despre incident. Întrebată dacă vrea să depună plângerea ea a refuzat, spunând că a fost prea „umilită şi stânjenită”.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Las Vegas a declarat pentru The Hollywood Reporter că raportul „pare să fie real”, luând în calcul stilul în care este întocmit şi felul în care arată. Totuşi, el nu a fost înregistrat oficial.

Adolescenta a spus că incidentul a avut loc în iulie 1986, la hotelul Las Vegas Hilton, unde Stallone filma „Over the Top”. Când l-a întâlnit, ea i-a cerut un autograf şi un sărut pe obraz. Potrivit raportului, el a semnat o fotografie şi i-a spus că îi va da altă dată un sărut „pe care nu-l va uita”. Ziua următoare, ea s-a întors pe platourile de filmare cu o altă fotografie şi s-a întâlnit cu garda de corp a actorului, Mike De Luca. Au discutat puţin, iar De Luca a întrebat-o ce ar face dacă Stallone ar încerca să o seducă. „I-aş pasa înapoi”, a spus ea. Garda de corp i-a dat cheia de la o cameră de hotel.

Ea a mers la hotel în aceeaşi noapte, unde a urcat în cameră cu Stallone. Actorul i-a propus, după ce tânăra acceptase să facă sex cu el, să li se alăture un al doilea bărbat. Adolescenta a refuzat, însă Stallone l-a adus şi pe De Luca.

Reclamanta a susţinut în faţa poliţiei că a fost forţată să facă sex cu cei doi şi că Stallone a ameninţat-o că o va bate dacă va spune cuiva.

În Nevada, vârsta minimă pentru consimţirea unui act sexual este de 16 ani. Deşi fusese de acord să întreţină relaţii cu actorul, ea nu a consimţit să facă sex cu De Luca, garda de corp, care a fost ucis de poliţie în 2013, după un accident minor de trafic, în Callifornia.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri