News Alert Împușcături soldate cu opt morți la un depozit în SUA. Poliția: atacatorul s-ar fi sinucis VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
fedex impuscaturi
Depozitul FedEx unde au avut loc împușcăturile a fost înconjurat de forțele de ordine. Sursă foto: Twitter

Mai multe persoane și-au pierdut viața în SUA, după ce au fost împușcate joi seară într-un depozit al companiei de curierat FedEx din oraşul Indianapolis, statul Indiana, a anunţat vineri poliţia, transmit AFP şi Reuters, preluate de Agerpres. Poliția crede că atacatorul s-a sinucis, scrie CNN.

ACTUALIZARE Opt persoane au murit în urma împușcăturilor care au avut loc la depozitul FedEx, a anunțat poliția din Indiannapolis, potrivit CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Știrea inițială

„Avem mai multe persoane prezentând răni similare celor produse de arme de foc”, a spus purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Genae Cook. Mai multe victime au fost transportate la diferite spitale din zonă.

Nu se ştie deocamdată câte persoane au fost rănite şi în ce stare se află. De asemenea, poliția consideră că atacatorul s-a sinucis și afirmă că nu mai există nicio amenințare pentru comunitate.  

Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc la o facilitate a FedEx situată în apropiere de aeroportul internaţional din Indianapolis.

Un purtător de cuvânt al FedEx a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile care investighează incidentul.

Autorităţile nu consideră că mai există un pericol activ pentru comunitate, a mai indicat poliţia.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri