Fostul medic al lui Donald Trump a dezvăluit ce l-a îngrijorat la sănătatea președintelui SUA

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Attends White House Roundtable Discussion On Opioid Crisis
FOTO: Getty Images

Fostul medic al președintelui american Donald Trump a dezvăluit recent metodele prin care a încerca să-l ajute pe liderul de la Casa Albă să piardă din greutate.

Fostul medic-șef de la Casa Albă Ronny L. Jackson a mărturisit recent pentru The New York Times cum a încercat să introducă legume în dieta lui Donald Trump, bogată în mâncare de tip fast-food, scrie Business Insider.

Jackson a povestit că înainte să părăsească funcția de medic al lui Trump, a încercat să îl determine pe președintele american să slăbească 5-6 kilograme, îndemnându-l să folosească o bicicletă de fitness.

„Încercarea de exerciții fizice nu a avut rezultatul pe care mi-l doream. Dar atunci când lucram la dieta lui, puneam conopidă în piureul de cartofi pe care îl mânca”, a spus medicul.

Această încercare a lui Jackson de a-l ajuta să slăbească l-a făcut pe doctor să-i intre în grații liderului de la Casa Albă. Medicul a declarat la un moment dat că Donald Trump poate trăi „200 de ani”, dacă face niște îmbunătățiri la dieta lui.

În 2018, Trump l-a nominalizat pe Jackson în fruntea Departamentului de Afaceri pentru Veterani, însă Jackson a fost forțat să se retragă după ce a fost acuzat că a prescris medicamente ilegal și că a băut alcool în timpul programului de muncă.

Preferințele în materie de mâncare ale lui Donald Trump sunt bine cunoscute. El a fost văzut de mai multe ori consumând mâncare fast-food și chiar a organizat un dineu la Casa Albă, cu burgeri, serviți pe platouri de argint.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri