Fostul șef al Pentagonului, mesaj ironic pentru Donald Trump: „Sunt un fel de Meryl Streep al generalilor”

Data publicării:
jim mattis razand

Val de ironii la adresa lui Donald Trump, din partea fostului său secretar al Apărării. Catalogat de președinte drept un general supraevaluat, Jim Mattis i-a dat replica șefului statului: „Sunt un fel de Meryl Streep al generalilor”, a comentat acesta cu umor, aluzie la o jignire similară adusă de Trump celebrei actrițe. 

„Nu sunt doar un general supraevaluat, sunt cel mai măreț, cel mai supraapreciat din întreaga lume. Vă spun sincer, New York-ul este al meu datorită acestui lucru. Mă simt onorat că Donald Trump mă consideră în acest fel, fiindcă tot el a numit-o pe Meryl Streep o actriță supraevaluată. Așa că presupun că sunt un fel de Meryl Streep al generalilor. Și sincer să fiu, lucrul ăsta îmi place. Trebuie să recunoașteți că atunci când vine vorba de mine și Meryl, cel puțin noi am înregistrat câteva victorii. Mi-am câștigat renumele pe câmpul de luptă, iar Donald Trump și l-a câștigat pe al lui într-o scrisoare de la doctor (scutirea medicală de serviciul militar- n. r.)”, a spus Jim Mattis.

Secretarul american al Apărării, James Mattis, şi-a prezentat demisia la sfârșitul anului trecut, din cauza unor neînțelegeri cu Donald Trump. Gestul șefului Pentagonului a venit la o zi după ce președintele Donald Trump a anunţat retragerea trupelor americane din Siria, susţinând că ISIS a fost învinsă.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri