Foto: „Primii câini” ai SUA. Joe Biden și-a adus animalele de companie în Biroul Oval

Data publicării:
Joe Biden s-a fotografiat cu cei doi câini ai săi în Biroul Oval.
Joe Biden s-a fotografiat cu cei doi câini ai săi în Biroul Oval. Foto: @POTUS/ Twitter

Președintele SUA, Joe Biden, s-a fotografiat cu cei doi câini ai săi în Biroul Oval. El a postat imaginea pe Twitter, cu mesajul „Nu au mulți privilegiul să intre în Biroul Oval. Mă bucur să vă anunț că ei sunt pe listă”.

Joe Biden are doi câini din rasa ciobănesc-german: Champ, care trăieşte alături de familia Biden din 2008, şi Major, adoptat în 2018 dintr-un adăpost pentru animale.

Major este, de altfel, primul câine dresat pentru operaţiuni de salvare care locuiește în reşedinţa oficială a preşedinţilor americani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De-a lungul anilor, americanii au fost foarte ataşaţi de câinii care au trăit la Casa Albă şi nu este deloc exclus ca acest duo canin să îi fi adus câteva voturi lui Joe Biden, fostul vicepreşedinte din timpul mandatelor prezidenţiale ale lui Barack Obama.

Donald Trump a realizat o ruptură din acest punct de vedere, întrucât nu a avut niciodată un câine la Casa Albă pe durata mandatului său, spre deosebire de toţi predecesorii lui din ultimele decenii.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri