Gafă de proporţii pentru o membră din echipa lui Trump, în încercarea de a susține teoriile șefului de la Casa Albă. Mii de reacții

Data publicării:
consilierul kellyanne conway, care l-a ajutat pe donald trump sa ajunga la putere, si-a dat demisia
Kellyanne Conway și Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Kellyanne Conway, om de bază în echipa lui Donald Trump, s-a făcut de râs în direct la TV. Femeia spune că cifra 19 din COVID-19 vine de la faptul că au mai fost alte 18 pandemii până acum. Pandemia COVID-19 vine de la anul apariţiei, decembrie 2019, şi e prima de acest gen. Alte două epidemii asemănătoare, dar la scară mai mică, au mai avut loc, SARS şi MERS, scrie Mediafax.

Kellyanne Conway, membră a echipei lui Donald Trump, s-a făcut de râs în direct la TV în timp ce apăra decizia preşedintelui american de a retrage finanţarea Statelor Unite pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Trump acuza apropierea OMS faţă de China, ţara de unde se presupune că a apărut coronavirusului.

Conway încerca să susţină decizia lui Trump, însă a gafat. "Este COVID-19, nu COVID-1, oameni buni, aşa că ai crede că oamenii din conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii ştiu fapte, cifre şi au controlul situaţiei", a spus ea la Fox News, televiziunea prietenă preşedintelui.

Au curs mii de reacţii pe Twitter şi chiar şi legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a oferit să-i explice de la ce vine denumirea COVID-19. "Kellyanne are dreptate, oamenii ar trebui să stăpânească fapte. Şi ea e clar unul din acei oameni. CO vine de la Corona, VI de la Virus, D de la „disease (boală – n.red.)” iar 19 de la 2019. E clar acum Kellyanne Conway?", e mesajul fostei jucătoare.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri