Galerie Foto. Celebrități decorate de Barack Obama pentru ultima oară

Data publicării:
Obama Honors 21 Americans With Presidential Medal Of Freedom
Foto: Gulliver/ Getty Images

Robert De Niro, Bill Gates, Tom Hanks, Ellen DeGeneres, Michael Jordan şi Bruce Springsteen sunt doar câteva dintre celebrităţile decorate de Barack Obama cu Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cea mai înaltă distincţie civilă americană. Este pentru ultima oară când Barack Obama acordă această decoraţie, având în vedere că îşi termină mandatul peste două luni. După ceremonie, vedetele au luat parte la ultima modă din mediul virtual: provocarea manechinelor.

Aceasta este America şi este foarte util când te gândeşti că acest incredibil grup de oameni este ceea ce ne face cea mai măreaţă naţiune de pe Pământ”, a spus președintele Statelor Unite.

În total, 21 de persoane au primit această distincție. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe poze de la ceremonia de la Casa Albă (click pe prima imagine). 

Foto: Gulliver/ Getty Images
Foto: Gulliver/ Getty Images

După ceremonia de la Casa Albă, celebrităţile au răspuns, la îndemnul prezentatoarei Ellen DeGeneres, la provocarea manechinelor. Adică toţi au stat împietriţi în diverse ipostaze în timp ce o cameră video se mişca printre ei.

Medalia Prezidenţială a Libertăţii este acordată anual persoanelor care au avut o contribuţie excepţională la interesele Statelor Unite, la pacea mondială, la cultură sau în alte domenii semnificative.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri