Ginerele lui Donald Trump s-a întâlnit cu ambasadorul rus

Data publicării:
Jared Kushner purtând costum
Jared Kushner FOTO: Guliver/GettyImages

Dezvăluirile despre legăturile dintre apropiaţii lui Donald Trump şi Moscova continuă în presa americană şi ajung de data aceasta la membri ai familiei. Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, este unul dintre cei care s-au întâlnit în decembrie anul trecut cu ambasadorul Rusiei la Washington, Serghei Kisliak. Anunțul a fost făcut chiar de Casa Albă.

Jared Kushner
Jared Kushner FOTO: Gulliver/GettyImages

Discuţiile s-au purtat la Trump Tower în New York şi la ele a participat şi Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate al lui Donald Trump, nevoit să îşi dea demisia în urma scandalului provocat tocmai de aceste legături cu oficiali ruşi.

Potrivit The New York Times, care citează Casa Albă, Michael Flynn a avut în decembrie întâlniri cu ambasadorul rus în SUA, pe care nu le-a făcut publice, iar scopul lor a fost de a stabili o „linie de comunicație” între noua administrația și guvernul rus.

În cercul apropiaților lui Donald Trump se spune, însă, că Flynn a fost principalul interlocutor al diplomatului rus, chiar dacă a fost de față și ginerele președintelui. Flynn și Kisliak au păstrat legătura în timpul campaniei și a perioadei de tranziție, însă nu se știe cât de des au comunicat.

În plus, presa spune că fiul cel mare al preşedintelui, Donald Trump jr., a primit bani de la persoane apropiate Guvernului rus. Donald Trump Jr ar fi luat 50.000 de dolari ca să participe la un eveniment găzduit de o organizaţie. neguvernamentală franceză al cărei fondator l-a propus pe Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri