Harrison Ford, la un pas de a suferi un nou accident de avion

Data publicării:
Actor Harrison Ford
Foto: Guliver/GettyImages

Actorul american Harrison Ford a fost implicat într-un nou incident aviatic, în urma căruia starul hollywoodian a fost la un pas de a suferi un accident de avion, pe un aeroport din California, informează BBC.

Actor Harrison Ford
Foto: Guliver/GettyImages

Potrivit presei americane, Harrison Ford, în vârstă de 74 de ani, care deţine licenţa de pilot, a primit permisiunea de a ateriza cu avionul său, luni, pe aeroportul John Wayne din comitatul Orange din California.

Însă starul hollywoodian a confundat pista de aterizare şi a coborât pe o pistă paralelă, zburând la mică distanţă deasupra unui avion al companiei American Airlines, la bordul căruia se aflau 110 pasageri şi care aştepta permisiunea de a decola.

Acel avion a decolat în cele din urmă în condiţii de siguranţă după câteva minute. Harrison Ford nu a făcut declaraţii despre acest incident.

Cu doar câteva momente înainte de a ateriza, starul american ar fi adresat următoarea întrebare controlorilor de trafic aerian: „Acel avion trebuia să se afle sub mine?”.

Reprezentanţii Federal Aviation Authority au confirmat faptul că pilotul unui avion Aviat Husky - un model cu un singur motor - primise permisiunea de a ateriza. Oficialii americani au refuzat să confirme că pilotul era într-adevăr Harrison Ford.

Acest incident aviatic a fost relatat în premieră în mass-media din Statele Unite de postul NBC şi de site-ul TMZ.

Harrison Ford, care deţine de mulţi ani licenţa de pilot, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe incidente aviatice.

În 2015, actorul a suferit răni destul de serioase după ce avionul pe care îl pilota - un model vintage - s-a prăbuşit pe un teren de golf din Los Angeles (foto jos).

Harrison Ford Crashes His Vintage Airplane
Foto: Guliver/GettyImages

În 1999, Harrison Ford a efectuat o aterizare forţată cu elicopterul, în timpul unui zbor de instrucţie, în Los Angeles. Atât actorul, cât şi instructorul lui au scăpat nevătămaţi.

Starul de cinema a suferit accidentări şi în afara cabinei de pilotaj. În 2014, actorul şi-a fracturat un picior în timpul filmărilor de la o scenă pentru cel mai recent film din seria „Star Wars”, după ce a fost prins sub o uşă hidraulică, în interiorul unei replici a celebrei nave spaţiale Millennium Falcon din această franciză cinematografică.

Harrison Ford a început să ia lecţii de pilotaj aerian după ce a trecut de vârsta de 50 de ani şi deţine mai multe avioane.

Harrison Ford, născut pe 13 iulie 1942, este un actor american, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolurile principale interpretate în francizele cinematografice „Războiul stelelor” şi „Indiana Jones”. El s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum „Apocalipsul acum”, „Vânătorul de recompense”, „Evadatul” şi „Air Force One”.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență...
Digi Animal World
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...