Sari la conținut

Ben Affleck, acuzat că a agresat-o sexual pe actrița Hilarie Burton

La Hollywood a izbucnit un scandal sexual, după ce New York Times a publicat o anchetă amplă în care mai multe femei îl acuză pe celebrul producător Harvey Weinstein de abuzuri sexuale, petrecute de-a lungul mai multor decenii.

După ce au ieșit la lumină informațiile controversate, numeroși actori au condamnat acțiunile lui Weinstein și s-au declarat de partea victimelor acestuia. Printre aceștia s-a numărat și Ben Affleck, care a dat un comunicat în care susține că este „întristat și înfuriat că un bărbat cu care am lucrat la un moment dat s-a folosit de puterea sa pentru a intimida, abuza sexual și manipula numeroase femei”.

„Este inacceptabil și mă întreb ce pot face pentru ca aceste lucruri să nu se mai repete. Trebuie să le susținem pe acele victime care vorbesc despre aceste abuzuri și să condamnăm public acest tip de comportament”, mai adaugă actorul.

Însă afirmațiile lui Affleck au fost primite cu o critică dură din partea actriței Rose McGowan, una dintre victimele lui Weinstein. „La naiba! I-am spus să nu mai facă asta” - asta mi-ai zis în față. La conferința de presă la care am fost obligată să merg după ce mi-a făcut. Ești un mincinos”, a scris actrița pe Twitter.

Ulterior, un utilizator a amintit de un moment petrecut în emisiunea TRL în urmă cu mai mulți ani, când Ben Affleck a pipăit-o pe sâni pe prezentatoarea de atunci, actrița Hilarie Burton.

În replică, actrița a scris: „Nu am uitat. Eram doar un copil pe atunci. Fetelor, sunt foarte impresionată de curajul vostru. Eu a trebuit atunci să râd ca să nu plâng. Aveți toată dragostea mea”. Hilarie avea doar 18 ani când i s-a propus să fie gazda emisiunii Total Request Live, difuzată de MTV.

Incidentul cu Ben Affleck a avut loc în 2003, când Burton avea 21 de ani.

Pe aceeași temă