Hillary Clinton își reia vineri activitățile din campanie

Data publicării:
15th Anniversary Of 9/11 Attacks Commemorated At World Trade Center Memorial Site

Candidata democrată la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, își va relua vineri activitățile prevăzute în campania sa electorală, după ce a luat o pauză de câteva zile pentru a se recupera după o pneumonie, a relatat MSNBC, citat de Reuters.

15th Anniversary Of 9/11 Attacks Commemorated At World Trade Center Memorial Site
Foto: Guliver/GettyImages

Clinton ar urma să participe la evenimentul „Black Women's Agenda„ organizat la Washington, dar ea a precizat că încă nu se simte bine și că programul ar putea suferi modificări, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, un protestatar a fost lovit cu pumnul în față la un miting electoral al candidatului republican Donald Trump în statul Carolina de Nord, după ce miliardarul american a denunțat afirmații recente ale lui Hillary Clinton la adresa alegătorilor republicani.

Hillary Clinton a apreciat vineri că jumătate dintre susținătorii lui Donald Trump fac parte din „coșul celor jalnici”, ce reunește persoanele rasiste, homofobe, xenofobe și islamofobe. Ea a făcut aceste comentarii la un eveniment pentru strângere de fonduri organizat la New York. „Vorbind pur și simplu la modul general, puteți pune jumătate dintre susținătorii lui Trump în ceea ce eu numesc 'coșul celor jalnici'. Din păcate, există astfel de oameni, iar el (Donald Trump) i-a ridicat. Unii dintre acești oameni sunt irecuperabili, dar ei nu reprezintă America”, a spus fostul secretar de stat american.

„Niciodată în istorie un candidat prezidențial dintr-un partid important nu a demonizat într-un mod atât de vicios alegătorul american”, a spus Trump, adresându-se simpatizanților săi din orașul Asheville (Carolina de Nord), cu puțin timp înaintea izbucnirii unor proteste la adresa sa.

Publicația locală Asheville's Citizen-Times a relatat că patru persoane au fost arestate la acest miting, iar poliția a confirmat numele a trei adulți menționați în articol, nu însă și locul arestării.

Dispute între susținătorii candidatului republican și cei ai candidatei democrate au avut loc cu ocazia mai multor mitinguri electorale ale lui Donald Trump organizate în ultimele luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri