Imagini incredibile în timpul unui jaf armat dintr-un bar: Un client indiferent și-a aprins țigara – VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
tigara-jaf-armat-sua

Un bărbat din orașul amerian St. Louis a rămas indiferent în timpul unui jaf armat care avea loc în barul în care se afla. Priviți imaginile rar întâlnite mai jos:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a avut loc miercuri seară, într-un local din orașul St. Louis, în statul american Missouri. Un bărbat înarmat a intrat în bar și a cerut banii clienților și barmanului, însă unul dintre clienți a refuzat să facă ce i-a cerut atacatorul.

Mai mult, în timp ce ceilalți s-au pus la podea, bărbatul refuză să-i dea jefuitorului telefonul său, chiar dacă avea arma îndreptată asupra lui.

La un moment dat, acesta își aprinde o țigară și stă în continuare liniștit pe scaun.

„A fost foarte încăpățânat și nu i-a făcut pe plac”, a spus barmanul, pentru un post local de televiziune, potrivit The New York Post.

Potrivit sursei citate, atacatorul a reușit să fugă cu bunurile clienților și banii din casa de marcat, însă nu a obținut nimic de la bărbatul care a asistat impasibil la jaf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri