Klemm: Este foarte important ca România şi SUA să colaboreze pentru a descuraja ameninţările din regiune

Data publicării:
HANS KLEMM agerpres_8611820

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, consideră că România şi Statele Unite trebuie să colaboreze pentru a spori securitatea şi a descuraja ameninţările de la graniţa cu Republica Moldova şi Ucraina, informează News.ro.

HANS KLEMM agerpres_8611820
Hans Klemm / FOTO: Agerpres

„Una dintre priorităţile mele de ambasador este să promovez securitatea ţărilor noastre. Vaslui este un judeţ aflat într-o zonă de graniţă, iar România însăşi este o ţară situată la graniţa dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova, Ucraina şi Rusia. Este o regiune nesigură, aşa credem şi noi şi crede şi Guvernul României, privind situaţia din Ucraina din ultimii ani, dar şi din Republica Moldova şi actele de agresiune ale Rusiei din Georgia. Aşadar, în calitate de aliaţi şi parteneri strategici, este foarte important ca România şi SUA să colaboreze pentru a spori securitatea şi a descuraja ameninţările din regiune”, a declarat, joi, la Vaslui, Hans Klemm.

Ambasadorul SUA în România a fost prezent, joi, la Vaslui, la un eveniment caritabil pentru donarea a 249 de cărţi, în valoare de aproape 3.000 de dolari, Bibliotecii Judeţene „Nicolae Milescu Spătarul”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri